Kontakt

Waste Management of Western Macedonia SA – DIADYMA SA

Km 6 Kozanis – Ptolemaidas , PO Box 155, Kozani
Tel +30 2461 0 45531
Faksi +30 2461 0 45532
[email protected]

 

Qendra Për Kërkim Dhe Teknologji Hellas – CERTH

Km 6. Rruga Harilaou-Thermi, GR 57001 Thermi, Selanik
Tel +30 2310 498210
Faksi +30 2310 474182

 

Bashkia e Grevenas

1 Platia Eleftherias str. , GR 51100, Grevena
Tel + 30 24620 84230
Faksi + 30 24623 50864

 

Bashkia e Kastoriasë

Skaperdio Dimotiko Megaro, GR 52100, Kastoria
Tel + 30 24670 51122
Faksi + 30 24670 22451

 

Instituti I Kerkimeve Urbane

Rr. Asim Vokshi, ND. 14, Hyrja 11, Ap. 56, Tirana
Tel + 355 422 56840

 

Komuna E Skraparit

Lagjia “Clirimi” Corovode, 5401, Skrapar
Tel + 355 312 22512

 

Contact form